top of page
190102_0735_edited.jpg

ABOUT
ME

Ik hou enorm van natuur; mijn missie is om een aangename leefomgeving te creëren boordevol leven voor iedereen.  Hierdoor wil ik mensen opnieuw verbinden met natuur. 

Ik ben sterk in creëren, ontwerpen, schetsen, ontdekken, met mijn handen in de aarde zitten en experimenteren. 

Ik volgde een opleiding agro- en biotechnologie, groenmanagement waar ik basiskennis opdeed over landbouw en natuurbeheer. Met stages bij natuurpunt deed ik ervaring op in zowel uitvoeren van natuurbeheer als het schrijven van beheerplannen. Ik werkte voor Provincie Antwerpen waar ik bodemonderzoek deed, plannen opmaakte voor gemeenten om hun CO² uitstoot te beperken en natuur- en milieu-educatie gaf en educatieve workshops bedacht. Zo ontwikkelde ik een uitgebreide kennis over bodem, klimaat en natuur. Als groendeskundige aan de gemeente Schoten deed ik verschillende omvormingen naar meer natuur zoals het introduceren naar meerjarige beplantingen met bijen- en vlinder bloemen, aanplanten van veel bomen, aangepast maaibeheer en omvorming van de begraafplaats. daarnaast volgde ik verschillende opleiding over natuurlijk beheer, kroonarchitectuur van bomen en ecologische tuinen. 

Met een brede kennis op zak en veel ervaring was ik klaar om mijn eigen missie en visie uit te dragen!

De naam UMAMI vindt zijn oorsprong in het Japans. Daar betekent het letterlijk 'heerlijk'. Het is ook de vijfde en lang verborgen smaak naast zoet, zuur, bitter en zout. Jouw tuin wordt een heerlijke plek vol smaak en leven.

'What if

What if our religion was each other?

If our practice was our life?

If prayer was our words?

What if the Temple was the Earth?

If forests were our church?

If holy water - the rivers, lakes and oceans?

What if meditation was our relationship?

If the Teacher was life?

If wisdom was self-Knowlege?

If Love was the center of our Being?'

Ganga White

bottom of page