top of page

Realisaties

Tuinen in groei

Zo fijn dat Katrijn ook onze tuin onder handen wou nemen! Haar passie voor een ecologische, geurende en kleurige tuin komt tot uiting in haar ontwerp en ze helpt ook zelf mee om dat te realiseren 🌺 top!
Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

Sonja Spee

Wij zijn heel blij met onze nieuwe ecologische, wilde tuin vol geuren en kleuren. Bedankt voor de fijne samenwerking .

Marie Embrechts

We vroegen aan Katrijn om onze voortuintje een face lift te geven na onze verbouwingen. Onze vragen onderhoudsvriendelijk, veel bloeiende planten voor bijen en andere insecten. We hadden graag wat hoogte verschillen en indien mogelijk een boompje. Dit is zeker gelukt. Van ontwerp tot het leveren van de planten. Helemaal top.

Koen Troebleyn

Katrijn van Umami tuinen levert heel goed werk. Ze is technisch sterk en heeft heel veel verstand van ecologische tuinen. Ook voor het ontwerp van de tuin en de keuze van de planten heeft ze steeds verfrissende ideeën. Ik zou Umami tuinen heel erg aanbevelen.

Bruno Van Herendael

Umami Tuinen Vlinder en bijenborder_edit

01

Vlinder- en bijenbuffet

Deze border was helemaal overgroeid, de planten die er stonden waren verdwenen. Door te kiezen voor de juiste planten op de juiste plek krijg je een duurzaam resultaat. Deze prachtige bloemen trekken veel vlinders en bijen aan. De sierlijke planten zijn gecombineerd met een inheemse bodembedekker.

02

Eetbare gezinstuin

Deze tuin bestond enkel uit gras. Nu zijn er borders met lang bloemende planten in combinatie met eetbare kruiden. Een boom op maat van de tuin brengt schaduw. De inheemse -bloesem-bessenhaag zorgt voor privacy. De bessenstruiken zijn een leuke extra om nog meer te genieten.

Umami Tuinen Eetbare gezinstuin
Schaduwtuin

03

Schaduwtuin

Een samenspel van inheemse bosplanten, voorjaarbloeiers en bodembedekkers. Planten onder bomen zijn de beste standplaatsverbetering. Bomen met beplanting eronder hebben opvallend een betere conditie.

04

Ontharden stadstuin

Ook kleine tuinen kunnen een groot verschil maken!

Ontharding: kunstgazon maakt plaats voor bloemenborders met inheemse en eetbare planten en voorjaarsbloeiers.

Umami Tuinen Ontharden stadstuin
bottom of page